Firma URBAN VEGAN pod wpływem wielu zapytań ze strony rozwijającego się rynku gastronomicznego, ukierunkowanego na dostarczenie swoim klientom wegańskich wersji serwowanych dotychczas dań, w tym miesiącu rozszerzyła swoją ofertę o produkty w opakowaniach ekonomicznych, idealnych dla gastronomii.

Od kwietnia w ofercie URBAN VEGAN znajdą się napoje dla baristów, margaryny BIO, roślinne sery: także te dedykowane do pizzy o wadze 2,5 kg, granulaty i krajanki sojowe w dużych opakowaniach zbiorczych. Opakowania gastro zyskały także: gluten, młody chlebowiec, napoje sojowe i ryżowe oraz jogurt naturalny marki Berief, a także majonezy wegańskie Cremajo. URBAN VEGAN służy nie tylko szeroką ofertą skierowaną do restauracji, hoteli i pizzerii, ale również pomocą w doborze składników do określonych dań i wsparciem w zakresie tworzenia odpowiedniego dla wegan menu. Wszystkie te produkty dostępne są na firmowej platformie hurtowej, a rozwiązania logistyczne URBAN VEGAN nie pozwolą długo czekać na zamówione produkty.