Odbywające się w dniach od 11 do 13 kwietnia IV Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów WorldFood Warsaw przyciągnęły w tym roku rekordową liczbę wystawców oferujących produkty ekologiczne i wysokojakościowe. Apple Paple, PHU AKA, Bio Planet S.A., BioLife, Bionetta, Charsznickie Pola Natury, Dary Natury, Denver Food, Diet-Food, Elfrodo, Farma Świętokrzyska, Folwark Wąsowo, Laboratorium BIOOIL, Katmaj, Living Food, Look Food, Naturalia, NaturapH, NOMAK Sp. z o.o., Pasieka Pucer, PRO-BIO, PK Components, Pięć Przemian, Sady Wincenta, SieJeJe, Stewiarnia, Vega Up i Złoto Polskie – to tylko niektóre z wielu firm, które prezentowały swoje produkty na targach. Ich oferta skłoniła organizatorów do przeznaczenia na strefę EcoFood oddzielnej hali. Dużym zainteresowaniem profesjonalistów zwiedzających targi cieszyły się wystąpienia ekspertów i fora branżowe, a wśród nich prelekcja dotycząca rynku produktów ekologicznych w Polsce, prowadzona przez Marcina Fajerskiego, redaktora naczelnego magazynu EKOdostawcy. Obszerna fotorelacja z WorldFood Warsaw 2017 znajdzie się już w majowym numerze miesięcznika.