Ekologiczna wegańska pasta z ciecierzycy

 

Wskaźnikiem dynamicznego rozwoju branży produktów ekologicznych w Polsce jest ich innowacyjność. Doceniając nowatorskie pomysły w branży magazyn EKOdostawcy przyznaje prestiżowy certyfikat EkoInnowacji. W marcu trafił on do firmy BioLife Sp. z o.o. za serię VeganLife. Gratulujemy!

 

Seria VeganLife firmy BioLife obejmuje aż 9 wegańskich nowości w jakości ekologicznej: masło orzechowe, hummus klasyczny, krem orzechowo-kakaowy Biodella, pastę z soczewicy czerwonej, paprykarz z kaszą jaglaną, pastę z ciecierzycy, pastę z marchewki, pastę z pestek słonecznika oraz pastę z pestek dyni. Linia jest odpowiedzią na coraz większe zapotrzebowanie na certyfikowane wyroby wegańskie. Nowe produkty BioLife przygotowano na bazie dopracowanych receptur i starannie wyselekcjonowanych składników ekologicznych. – Bardzo cieszymy się, że innowacyjność naszej nowej gamy VeganLife została doceniona i nagrodzona EkoInnowacją – mówi Paweł Szymczuk z zarządu firmy BioLife Sp. z o.o. – Wszystkie produkty wyróżniają się wyjątkowym smakiem i wysoką jakością. Idealnie nadają się nie tylko do smarowania na pieczywie, ale również stanowią smakowity dodatek do innych dań i potraw. EkoInnowacja jest dla nas szczególnym wyróżnieniem i zachętą do dalszego rozwoju – dodaje.

 

BioLife Sp. z o.o.

ul. Miodowa 17

17-100 Bielsk Podlaski

www.sklepbiolife.pl